Alles Omtrent Afzuigkappen

Installatie, Reiniging en Onderhoud door Horeca Service Brabant B.V.

Reiniging van afzuigkappen is om dezelfde reden als de reiniging van keukenventilatoren van belang om de veiligheid en hygiëne te waarborgen. Wij zorgen voor een deskundige reiniging van uw apparatuur.

Afzuigkappen voorkomen de vervuiling van lucht. Hierdoor kunnen medewerkers in een schone werkomgeving werken. Het is dus van belang dat er een goede afzuigkap geïnstalleerd én onderhouden wordt. Horeca Service Brabant B.V. heeft al tientallen jaren ervaring in dit vak en is hierdoor bevoegd advies te geven over passende apparatuur. Er moet met een hoop factoren rekening gehouden worden. Wij zijn hier in thuis en spelen graag in op uw persoonlijke belangen. Afzuigkappen zijn maatwerk en moeten daardoor passend zijn voor uw belangen en omgeving.

Onze verschillende afzuigkappen worden in onze eigen RVS fabriek gefabriceerd. Zo weten wij dus altijd welke kwaliteit er geleverd wordt.
Om de kwaliteit van de zuigkracht te waarborgen maken wij gebruik van motoren van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld van Rozenberg en Chaysol.

Foto's van afzuigkappen door Horeca Service Brabant B.V.