Installatie, Reparatie en/of Onderhoud nodig aan uw keukenventilatie?

Installatie, reparatie en onderhoud van Horeca Service Brabant B.V.

Voor uw veiligheid en dat van uw klanten zorgen wij graag dat alles van A tot Z geregeld is. Zo ontfermen wij ons onder andere over het keukenventilatie systeem. Het onderhouden van het ventilatiesysteem is door verschillende belangen essentieel.

Zo is het voor de brandveiligheid van belang dat het systeem regelmatig gereinigd wordt en voldoet aan de wettelijke richtlijnen voor hygiëne (bron: Koninklijke Horeca Nederland, KHN). Ruim 50% van de restaurantbranden ontstaan in de keuken. Om deze reden worden er regelmatig basis controles uitgevoerd en eist uw verzekeringsmaatschappij vaak een horeca clausule omtrent brandveiligheid. Vervuilde kanalen in uw ventilatiesysteem kunnen namelijk grote gevolgen hebben bij een brand. Daarnaast is het een feit dat slecht onderhouden kanalen vervuilend zijn voor de lucht waar in uw personeel werkzaam is. Vervuilde keukenventilatoren systemen zijn niet in staat om de lucht efficiënt te reinigen waardoor de kans op vochtproblemen en hierdoor schimmel groot is.

Horeca Service Brabant B.V. helpt u met het vinden van een geschikt keukenventilatoren systeem voor uw keuken. De prijs-kwaliteitverhouding staat hierbij hoog in ons vaandel, doordat wij de beste kwaliteit binnen uw budget willen leveren. Horeca Service Brabant B.V. heeft al tientallen jaren ervaring met verschillende keukenventilatoren van o.a. Rosenberg en Fishbach. Wij bieden plaatsing, onderhoud en reparatie van het systeem en bieden hiermee een betrouwbare en persoonlijke service.

Foto's van keukenventilatoren door Horeca Service Brabant B.V.